Vidimo se i drugo leto!

Nakon nekoliko odgoda, napokon je održana Proljetna biciklijada Grobnik 2013 u organizaciji TZO Čavle. Nakon što je sve prisutne pozdravio i načelnik općine Čavle Željko Lambaša u 11:00 biciklisti su startali.

Biciklijada je imala 2 rute, rekreativnu i natjecateljsku koje je osmislio Dejan Ban. Sudjelovalo je preko 150 biciklista svih uzrasta i starosne dobi. Zabavno veselo uz povoljno vrijeme sve je okončano u najboljem redu pod budnim okom članova GSS-a, a uz pratnju DVD-a Čavle. U domu u Čavlima priređen je ručak, nezaobilazni fažol, kojega su podijelile vrijedne volonterke, a skuhali su ga u buffetu Pomorac.

Da bi sve bilo zabavnije organizirana je i tombola s prigodnim poklonima naših sponzora kozmetičkog salona Doris i dućana Auto Grobnik.

Proglašeni su i pobjednici „Uspon za Grobničku kobasicu“:
1. Dario Bubnič,
2. Hrvoje Brnelić i
3. Boris Kajfeš

Ovjenčani su lovorovim vjencima u kojima su naravno bile i kobasice Grobničkih mesnica, ovaj puta mesnice Žeželić. Trka ni najmanje nije laka, vozi se uspon prema Gradu Grobniku, a moramo reći da su tu bile i dame koje su stigle do vrha.

Biciklizam je u ekspanziji što dokazuje i ova biciklijada koja je okupila lijep broj učesnika obzirom na nepredvidive vremenske uvjete.
Do godine na iduću proljetnu biciklijadu „Si na Grobnišćinu“, čekamo vas!

Sponzori
Metro C&C
kozmetički salon Doris
Mesnice Žeželić
Auto Grobnik
DVD Čavle
Buffet Pomorac
Promocija d.o.o.

…i si volonteri


FB | Proljetna biciklijada Grobnik 2016. | Čavle – Jelenje | Dizajn: Molekula